notranja drsna vrata v steno
Avtomatizacija

Rustikalna vrata so prilagodljiva in energijsko učinkovita

Rustikalna vrata v notranje prostore vnašajo svežino in domačnost

 

Rustikalna vrata v prostor vnašajo svežino, naravo in tradicijo. Večina se zadnje odloči zaradi pridiha domačnosti. Izdelana iz kakovostnih materialov domu nudijo varnost, vzdržljivost in energetsko učinkovitost.

Notranja vrata, rustikalna ali moderna, v ponudbi podjetja Lestur, proizvodnja in prodaja, d.o.o. zagotavljajo temperaturno stabilnost ne glede na vremenske razmere. Zaradi izpopolnjenih okvirjev poskrbijo za vrhunsko izolacijo ter znatno zmanjšajo prehod zvoka. To je še posebej pomembno za stanovanja v večstanovanjskih arhitekturnih objetih. Stanujete v bloku in želite prihraniti malce prostora?

Morda želite le slediti trendom? Potem so rustikalna drsna vrata prava izbira. Nedolgo nazaj so bila drsna vrata namenjena le shrambam in omaram. Danes pa so eden izmed najbolj zaželenih trendov notranjega oblikovanja. Ne le, da rešujejo težave utesnjenih prostorov, temveč vanje vnašajo svežino in brezčasen dizajn.

rustikalna vrata

Notranja vrata Rustika edinstveno zasnovana za vsak interjer

 

Rustikalna vrata, ki so jih zasnovali v podjetju Lestur, proizvodnja in prodaja, d.o.o. so primerna za vsak slog notranjega oblikovanja. Odlično se podajo h klasičnemu stavbnemu pohištvu, kot modernemu.

Zahvala gre edinstveni zasnovi notranjih vrat. Rustikalna vrata imajo zgornji sloj, obložen z raznovrstnimi materiali, kot so HDF, vezane in iverne plošča. Mogoče pa je prilagoditi še zunanje površine krila. Le ta so lahko:

 

  • Vertikalno ali horizontalno sestavljene iz furnirja v izbrani drevesni vrsti
  • Intarzijskega videza
  • Pleskanje po RAL lestvici v kombinaciji z raznimi prečnimi utori (vidna ali nevidna struktura lesa po želji)

rustikalna drsna vrata

Dodajte domu nekaj ustvarjalnosti! RAL lestvica uporabniku omogoča, da popolnoma uskladi vrata s svojimi željami in potrebami prostora. Toda pred izbiro je treba dobro premisliti o tem, kakšna vrata ste izbrali, ter o prostoru, ki ga imate na voljo.

Čeprav rustikalna drsna vrata povečajo majhen prostor, bodo v temni barvi prostor vseeno nekoliko zmanjšala. Medtem bodo svetlejša notranja vrata, prostor optično povečala.

Ker so vrata individualno zasnovana, jih je mogoče prilagoditi tudi po višini. Individualno višinsko prilagajanje vrat poskrbi za optimalno funkcionalnost ter estetsko dovršen prostor. Prav tako lahko naročnik vrata kombinira še z najrazličnejšimi vstavki.

Med najbolj priljubljenimi so steklo, aluminij, tapete in usnje, na izbiro pa je še več inovativnih materialov. Naj vas ime vrat ne zavede, saj imajo vgrajena napredna skrita ali vidna 3D nasadila ter magnetno ali klasično ključavnico. Vsa notranja vrata rustikalna, klasična, laminat in steklena imajo vratna krila z masivnimi robovi.

Ti zagotavljajo večjo trdnost in stabilnost, jedro iz iverokal pa nudi večjo klimatsko stabilnost ter toplotno in zvočno izolativnost.